om oss

Det viktigste i valg av tannlege er at du finner en du kan stole på.

Tannlegen må kunne gi deg råd og behandling som er til det beste for deg og dine tenner.

våre ansatte

Tannlege Karl Styren Tangen
Karl Styren Tangen
Tannlege
Tannnlege Margaret
Margaret Feldborg
Tannlege
Klinikksjef Liv-Heidi
Liv-Heidi Solstad-Nilsen
Klinikksjef
Tannhelsesektretær JANETTE WEUM
Janette Weum
Tannlegeassistent

For å kunne gi så god behandling som mulig er det viktig at arbeidsforholdene ligger til rette. Vi har lyse moderne lokaler og alt av det meste av moderne utstyr som det er mulig å ha. Dette er viktig, men det betyr ikke nødvendigvis god kvalitet.

Å være en flink tannlege handler i stor grad om å gjøre alle de steg som man har lært for å oppnå det resultat man vet er best mulig. Tannlegens samvittighet, tekniske ferdigheter er det som avgjør.

Vår bevissthet og etterstrebe for å leve opp til dette, gjør at vi mener vi har den kvaliteten tannleger bør kunne levere.

Faglig så holder vi oss oppdatert ved hyppig kursvirksomhet.
Vår beste reklame er at pasientene er fornøyde. Stort sett har alle nye pasienter kommet fordi våre pasienter har anbefalt oss. Hvis dere ønsker å lese mer om dette, gå inn på legelisten.no

Noen er flaue over sine tenner og er redde for hva tannlegen skal kunne komme til å si. VI har lang erfaring og vi har sett det meste. Det viktige er at vi kan hjelpe deg.

Å sette bedøvelse så å si smertefritt er ingen heksekunst. Det må brukes litt tid og varsomhet. Dette har vi sterkt fokus på og lang erfaring med.

Tannklinikk i Sandefjord
  • Karl er rolig, ærlig og behagelig. Han får meg til å slappe av selv om jeg har tannlegeskrekk. Han overselger ikke, og har fornuftige priser. Alle i min familie har byttet til han og er fornøyde.

  • Har brukt Tangen i flere år og han oppleves som trygt og skikkelig. Nå bruker hele familien Tangen og jeg anbefaler ham til alle. Sekretæren er også hyggelig, i det hele tatt det er en god "stemning" på kontoret. Tangen har en lun humor og tar seg gjerne tid til å forklarer litt grundig hva han skal gjøre. Har også svært gode erfaringer med Tangen i forb. med omfattende implantat. Tangen fremstår som seriøs, dyktig, ærlig og imøtekommende.

  • Jeg er svært fornøyd med Tangen og hans medarbeidere. Har fått rettet opp flere eldre, dårlige utførte behandlinger, med svært godt resultat. Tangen er veldig hyggelig og og beroligende, og gjør at det er faktisk trivelig å gå til tannlegen. For meg betyr det mye å bli møtt av dyktige og imøtekommende mennesker hos tannlegen, og det har gjort meg trygg og komfortabel i stolen. Kvaliteten på Tangens arbeide er utmerket, og jeg kan anbefale han på det sterkeste!

  • Man blir møtt av en hyggelig og imøtekommende sekretær i telefonen, og time raskt dersom det er påtrengt. Når jeg kom til tannlegkontoret første gangen tok både tannlege og sekretær seg tid til å bli litt kjent m,ed meg, før han spurte om det var noe spesielt jeg skulle. Ettersom jeg kom for å rette opp en skade en annen tannlege hadde gjort, var han snill og tok seg lite betalt, for han mente jeg ikke skulle måtte betale for samme jobb fullt ut to ganger. Jeg ble selv anbefalt Tangen av ei venninne som var meget godt fornøyd, og nå har jeg anbefalt han til min mann, han er også kjempefornøyd. Ei venninne, som hadde en stor reperasjon foran seg, fikk også dette gjort hos Tangen. Hun er superfonøyd med både pris og arbeidet han utførte. Tror jeg kan si at han virkelig har yrkesstolthet. Anbefales på det sterkeste.